Рішення № 11/10 про лист народного депутата України Колихаєва І.В. щодо включення до порядку денного питання про вивчення викладених у зверненні трудового колективу державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» фактів, щодо захоплення державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб»

05 листопада 2019, 22:36

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

від 05 листопада 2019 р.                                         11/10

 

Про лист народного депутата України

Колихаєва І.В.

 

Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув лист народного депутата України Колихаєва Ігоря Вікторовича (додається) з проханням щодо вивчення викладених у зверненні трудового колективу державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» фактів та обґрунтованості видання наказу Державного агентства рибного господарства України від 09.10.2019 № 431 «Про припинення державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб».

За результатами обговорення, Комітет  в и р і ш и в:

1. Інформацію, викладену у листі народного депутата України Колихаєва Ігоря Вікторовича, взяти до відома.

2. Звернутися до Кабінету Міністрів України з рекомендацією щодо створення міжвідомчої робочої групи з питань реформування рибного господарства (далі – робоча група). У разі створення робочої групи Комітет з питань екологічної політики та природокористування надасть кандидатури членів Комітету для участі у робочій групі.

3. Винести на розгляд робочої групи питання щодо фактів, викладених у зверненні трудового колективу державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» та обґрунтованості видання наказу Державного агентства рибного господарства України від 09.10.2019 № 431 «Про припинення державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб».

4. Рішення направити Кабінету Міністрів України та народному депутату України Колихаєву Ігорю Вікторовичу.

 

Голова Комітету                                                               О. БОНДАРЕНКО