Рішення Комітету від 04 квітня 2011 року № 92/5 щодо проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (щодо покращання охорони деяких видів тварин, внесених до конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (реєстр. № 4628)

Опубліковано 05 квітня 2011, о 23:03

РІШЕННЯ

 

04 квітня 2011 року 92/5

 

Про проект Закону України  про внесення

змін до Закону України «Про мисливське

господарство та полювання» (щодо

покращання охорони деяких видів тварин,

внесених до конвенції 1979 року про охорону

дикої флори і фауни та природних середовищ

існування в Європі) (реєстр. № 4628)

 

 

У відповідності до Постанови Верховної Ради України від 30 листопада 2010 року № 2719-VІ Комітет доопрацював до другого читання за участю суб’єктів права законодавчої ініціативи проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (щодо покращання охорони деяких видів тварин, внесених до конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (реєстр. № 4628), поданий народними депутатами України Пшонкою А.В., Голубом О.В., Дейчем Б.Д. та Комаром М.С.  

 

 

Комітет в и р і ш и в:

 

1. Підтримати пропозиції суб’єктів права законодавчої ініціативи і внести проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (щодо покращання охорони деяких видів тварин, внесених до конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (реєстр. № 4628) на розгляд Верховної Ради України для прийняття його в цілому як Закону (порівняльна таблиця додається).

2. Доповідачем із цього питання визначити Заступника Голови Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Зайця Івана Олександровича.

 

 

Голова Комітету                                                    А.Семинога 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку