РІШЕННЯ КОМІТЕТУ ВІД 15.06.2011 № 98/2 Про проект Закону України про внесення змін до статті 10 Закону України "Про пожежну безпеку" (щодо декларативного принципу) (реєстр. №8388 від 14.04.2011р.)

Опубліковано 02 липня 2011, о 17:36

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 15 червня 2011р.    98/2

 

Про проект Закону України

про внесення змін до статті 10

Закону України "Про пожежну безпеку"

(щодо декларативного принципу)

(реєстр. №8388 від 14.04.2011р.)        

 

Заслухавши інформацію щодо проекту Закону України про внесення змін до статті 10 Закону України "Про пожежну безпеку" (щодо декларативного принципу) (реєстр. №8388 від 14.04.2011р., поданий народним депутатом України Ляпіною К.М.) Комітет зазначає наступне.

Метою прийняття законопроекту, на думку суб’єкта права законодавчої ініціативи, є приведення законодавства у сфері пожежної безпеки у відповідність із Законом України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності", що досягається внесенням відповідних змін до статті 10 Закону України "Про пожежну безпеку".

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України зазначив, що законопроект зареєстровано з дотриманням вимог статей 90-92 Регламенту Верховної Ради України.

Комітет з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва підтримав законопроект.

Кабінет Міністрів України підтримав законопроект за умови врахування деяких зауважень.

Головне науково-експертне управління Апарату Верховної Ради України визначило, що законопроект може бути прийнятий за основу з наступним урахуванням висловлених зауважень та пропозицій.

 

 

У зв’язку з цим, Комітет вирішив:

 

1. Інформацію прийняти до відома.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону України про внесення змін до статті 10 Закону України "Про пожежну безпеку" (щодо декларативного принципу) (реєстр. №8388 від 14.04.2011р., поданий народним депутатом України Ляпіною К.М.) прийняти за основу (в першому читанні).

 

3. Співдоповідачем на сесії Верховної Ради України визначити народного депутата України Кальченко Валерій Михайлович.

 

 

Голова Комітету                                              

А. СЕМИНОГА

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку