Рішення Комітету від 4 квітня 2011 р. № 92/11 щодо розгляду проекту Закону про внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№ 2634)

Опубліковано 05 квітня 2011, о 23:03

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 4 квітня 2011 р.                                                                92/11

 

Щодо розгляду проекту Закону

про внесення змін до Водного кодексу

України (реєстр.№ 2634)

 

Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи розглянув інформацію про стан підготовки до повторного другого читання проекту Закону про внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№ 2634) та відзначає.

Відповідно до Плану роботи Комітету на лютий – липень 2011 року, затвердженого Рішенням Комітету № 86/3 від 12 січня 2011 року у Комітеті з врахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи підготовлено до повторного другого читання проекту Закону про внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№ 2634).

Комітет відзначає, що у зв’язку з проведенням адміністративної реформи відбувається зміна повноважень ряду центральних органів виконавчої влади, положення про які до цього часу не затверджені.

Крім того, 17 березня 2011 року Верховною Радою України прийняті Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про Кабінет Міністрів України" та Закон України "Про центральні органи виконавчої влади", які знаходяться на розгляді у Президента України.

Зважаючи на те, що проект Закону про внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№ 2634) передбачає визначення та розподіл повноважень між центральними органами виконавчої влади, а також між їх територіальними органами у сфері охорони, використання та відтворення водних ресурсів та не має вступати в суперечність між функціями і повноваженнями, які будуть визначені у положеннях про них, Комітет вирішив:

1. Відтермінувати остаточний розгляд у Комітеті проекту Закону про внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№ 2634) до законодавчого визначення повноважень центральних органів виконавчої влади.

2. Розглянути проект Закону про  внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№ 2634, повторне друге читання) у Комітеті у травні 2011 року.

 

Голова Комітету                                                  А.І.Семинога

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку