Порядок денний засідання Комітету на 16.02.2011 р.

Опубліковано 14 лютого 2011, о 08:06

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 15.00)

 

14 лютого

 

Інші питання:

 

Про необхідність врегулювання питання щодо управління природно-заповідним фондом України.

 

16 лютого, о 14.30

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Постанови про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 25-х роковин Чорнобильської катастрофи (р.№8093, н.д. А.Семинога, М.Шершун).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Пропозиції Президента України до Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо розрахунків за природний газ та електричну енергію" (р.№7115).

Проект Закону про гарантії держави щодо виконання рішень суду (р.№7562, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" (щодо об'єктів інженерної інфраструктури водопровідного господарства) (р.№8048, н.д. В.Даниленко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" (р.№7065, н.д. Н.Королевська).

Проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Про готовність Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України та Міністерства надзвичайних ситуацій України до протидії загрозам екстремізму та тероризму в Україні" (березень 2011 року) (р.№8026, н.д. О.Фельдман).

Проект Закону про розвиток виробництва та споживання біологічних палив (р.№7524, н.д. Г.Калетнік та ін.).

 

Інші питання

 

Інформація про проведення парламентських слухань на тему: "Земля в українській долі: ситуація у земельній сфері, законодавче забезпечення земельних відносин та практика його реалізації".

Про проект рішення Ради національної безпеки і оборони України "Про результати інвентаризації рішень Ради національної безпеки і оборони України".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку