Порядок денний засідання Комітету на 01.12.2010

Опубліковано 27 листопада 2010, о 19:27

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

1 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" (щодо запобігання випадків жорстокого умертвіння тварин) (р.№7198, н.д. О.Фельдман, О.Гейман).

Проект Закону про мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах (р.№2443, н.д. О.Заєць).

Проект Закону про Стратегію національної екологічної політики України на період до 2020 року (р.№7053, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до статті 14 Закону України "Про поховання та похоронну справу" (щодо поховання учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорії) (р.№7237, н.д. В.Олійник, О.Рябека).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з окремих питань соціального захисту військовослужбовців та деяких інших осіб, виплати одноразової грошової допомоги у разі їхньої загибелі (смерті), встановлення їм інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності (р.№7277, н.д. С.Гриневецький, Ю.Самойленко).

Проект Закону про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці №174 1993 року про запобігання великим промисловим аваріям (р.№0194, Президент України).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо скорочення переліку державних нагород, розширення обсягу прав нагороджених осіб, встановлення обмежень у нагородженні державними нагородами певних суб'єктів) (р.№7345, н.д. С.Власенко).

 

Інші питання:

 

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання МНС коштів державного бюджету України, виділених на проведення наукових досліджень.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету України, спрямованих на збереження природно-заповідного фонду та формування екологічної мережі України.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку