Порядок денний засідання Комітету 28.11.2011

Опубліковано 28 листопада 2011, о 09:25

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, об 11.00)

 

28 листопада

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про реформування та вдосконалення дозвільної системи у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального і невиснажливого використання природних ресурсів та екологічної безпеки, зменшення регуляторного тиску на суб'єктів господарювання (р.№9139, КМУ).

Проект Закону про техногенну безпеку (р.№8346, н.д. А.Семинога та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" (щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища) (р.№9298, н.д. С.Глазунов, Д.Шпенов).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відходи" (щодо приведення термінології у відповідність із вимогами Податкового кодексу України)(р.№9180, н.д. С.Глазунов та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до статті 14 Податкового кодексу України (щодо визначення поняття "розміщення відходів") (р.№9181, н.д. С.Глазунов та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питань справляння збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження (р.№9409, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" (щодо уніфікації документів) (р.№9394, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо благоустрою населених пунктів) (р.№9381, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" (щодо доповнення переліку ядерних установок) (р.№9448, н.д. А.Александровська).

Проект Закону про державне стратегічне планування (р.№9407, КМУ).

 

Інші питання:

 

Про затвердження рішення виїзного засідання Комітету у м. Черкаси на тему:"Екологічні проблеми Черкаської області та проблеми їх вирішення".

Про стан виконання рішень Комітету від 18 червня 2008 року №18/1 "Про екологічний стан прибережної захисної смуги моря та дотримання природоохоронного законодавства у її межах" та №18/2 "Про екологічну ситуацію у місті Саки АР Крим".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку