Порядок денний засідання Комітету на 20.02.2013

Опубліковано 18 лютого 2013, о 08:31

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

20 лютого

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питної води та питного водопостачання (р.№2013, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мисливське господарство та полювання" (щодо виконання міжнародної Угоди про збереження афро-євразійських мігруючих водно-болотних птахів) (р.№2017, н.д О.Голуб).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мисливське господарство та полювання" (щодо покращення заходів боротьби зі сказом та раціонального використання мисливських тварин) (р.№2018, н.д. О.Голуб).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна" (щодо гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм) (р.№2024, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку (р.№2126, н.д. І.Сех).

Проект Закону про внесення зміни до пункту 1 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження родючості ґрунтів" в частині набрання чинності (р.№1259, н.д. О.Парубок).

Проект Закону про призупинення дії частини другої статті 55 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності за використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення без проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь) (р.№2066, н.д. Д.Омельянович).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо розвитку сільського господарства) (р.№2101, н.д. О.Мирний та ін.).

Проект Закону про внесення доповнення до статті 28 Закону України "Про благоустрій населених пунктів" щодо порядку видалення зелених насаджень (р.№2157, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про внесення змін до статті 55 Бюджетного кодексу України щодо видатків на збереження природно-заповідного фонду України (р.№2197, н.д. О.Михайленко).

 

Інші питання:

Затвердження рішень з питань, що були розглянуті 6 лютого 2013 року:

проекти законів (р.№№2073 – Комітет головний, р.№1186, 1185, 2052, 1046, 1168, 1187-1, 1208, 1208-1, 2009);

про порушення природоохоронного законодавства ТОВ "Центр інноваційно-будівельних технологій" при здійсненні господарської діяльності з виробництва теплоізоляційних плит (м. Дунаївці, Хмельницька обл.);

про лист Рахункової палати України щодо аудиту використання коштів держбюджету на забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР);

про стан підготовки до проведення виїзного засідання Комітету на тему: "Екологічна безпека АЕС, зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об’єкту "Укриття" на екологічно безпечну систему, розвиток соціальної інфраструктури м. Славутич";

про структуру та штатну чисельність секретаріату Комітету;

про кандидатуру представника Комітету до складу робочої групи РНБО України з підготовки матеріалів щодо удосконалення моніторингу довкілля в Україні;

про включення членів Комітету до складу колегій міністерств, агенцій, інспекцій, міжвідомчих комісій, робочих груп та наглядових рад.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів перевірки використання державних коштів Державним сховищем дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння в Україні.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку