Порядок денний засідання Комітету 20.03.2013

Опубліковано 18 березня 2013, о 06:03

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

20 березня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади та вдосконалення дозвільної системи у сфері охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки, надрокористування та зменшення регуляторного тиску на суб'єктів господарювання (р.№2092, н.д. І.Палиця).

Проект Закону про внесення змін до законів України "Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність" та "Про землеустрій" (щодо запровадження норм державного нагляду у сфері землеустрою) (р.№2287, н.д. С.Мельник).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо проведення робіт із землеустрою та топографо-геодезичних робіт (р.№2287-1, н.д. Т.Кутовий та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Лісового кодексу України (щодо надання доступу до лісових ресурсів (заготівля лісосировини) тимчасовим лісокористувачам) (р.№2324, н.д. В.Немілостівий).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення водопостачання та водовідведення у місті Умань та Уманському районі (р.№2389, н.д. А.Яценко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку (р.№2126, н.д. І.Сех).

Проект Закону про внесення доповнення до статті 28 Закону України "Про благоустрій населених пунктів" щодо порядку видалення зелених насаджень (р.№2157, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо видатків на забезпечення виконання заходів, передбачених Загальнодержавною цільовою програмою "Питна вода України" на 2011 - 2020 роки) (р.№2316, н.д. О.Лукашук).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо функціонування Міністерства доходів і зборів України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій) (р.№2408, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів України (щодо узгодження їх положень із новим механізмом державної реєстрації земельних ділянок та речових прав на них) (р.№2421, н.д. Д.Омельянович).

Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про розміщення, проектування та будівництво енергоблоків № 3 і 4 Хмельницької атомної станції" (щодо соціального захисту осіб, що постійно проживають на території зони спостереження) (р.№2364, н.д. О.Мирний та ін.).

           

Інші питання:

Про стан фінансування та виконання заходів Загальнодержавної цільової програми "Питна вода України" на 2011 - 2020 роки.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку