Порядок денний засідання Комітету 06.02.2013

Опубліковано 04 лютого 2013, о 16:28

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

6 лютого

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про посилення державного контролю за використанням природних ресурсів, що перебувають у приватній власності суб’єктів господарювання (р.№1046, н.д. П.Симоненко та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функцій прокуратури (р.№1168, н.д. В.Ярема).

Проект Закону про внесення зміни до статті 59 Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо митного оформлення радіоактивних матеріалів (р.№1185, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до законів України щодо удосконалення розробки проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обгрунтування сівозміни та впорядкування угідь (р.№1186, 
н.д. І.Кириленко, В.Кравчук).

Проект Закону про вищу освіту (р.№1187-1, н.д. А.Яценюк та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення процедури відведення земельних ділянок) (р.№1208, н.д. А.Денисенко).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та до інших законодавчих актів у сфері земельних відносин (щодо спрощення процедури відведення земельних ділянок) (р.№1208-1, н.д. Д.Омельянович).

 

 

Проект Закону про внесення змін до Перехідних положень Податкового кодексу України щодо створення умов для здійснення підприємствами паливно-енергетичного комплексу заходів з екологічної модернізації (р.№2009, н.д. Д.Шпенов).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обов’язкового комерційного обліку та вдосконалення відносин у сфері житлово-комунальних послуг (р.№2052, КМУ).

 

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту використання коштів держбюджету на забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР).

Про порушення природоохоронного законодавства ТОВ "Центр інноваційно-будівельних технологій" при здійсненні господарської діяльності з виробництва теплоізоляційних плит (м. Дунаївці, Хмельницька обл.).

Про стан підготовки до проведення виїзного засідання Комітету на тему: "Екологічна безпека АЕС, зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об’єкту "Укриття" на екологічно безпечну систему, розвиток соціальної інфраструктури м. Славутич".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку