Порядок денний засідання Комітету 14.11.2017

Опубліковано 13 листопада 2017, о 16:48
 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
______________________________________________________
(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)
 
14 листопада
Інші питання:
Реформування системи державного нагляду і контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.
 
о 14.45
І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення повноважень місцевих рад в сфері охорони тваринного, рослинного світу і раціонального використання природних ресурсів (р.№7207, н.д. І.Луценко та ін.).
ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:
Проект Закону про внутрішній водний транспорт (р.№2475а-3, доопрацьований, н.д. А.Вадатурський та ін.).
Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо рентної плати за спеціальне використання води) (р.№7213, н.д. С.Хлань та ін.).
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки (р.№7233, н.д. В.Мисик та ін.).
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правового регулювання використання лісів (р.№7235, н.д. Ю.Бублик).
 
Інші питання:
Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.
Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на заходи із оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.
Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету виділених на забезпечення діяльності сил цивільного захисту.
Про рішення Комітету за результатами "круглого столу" на тему: "Впровадження Закону України "Про ратифікацію Протоколу про реєстри викидів та перенесення забруднювачів" та використання екологічного податку".
Інформація Міністерства екології та природних ресурсів України про проблемні питання у природно-заповідній справі (продовження розгляду від 07.11.2017 р.).
Щодо будівництва у місті Коломиї деревообробного комплексу австрійською фірмою "Хольціндустрі Швайгофер ГмбХ".
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку