Засідання Комітету № 70 від 03.03.2021

Опубліковано 03 березня 2021, о 18:37

 Комітет 

03 березня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Комітетом було розглянуто доопрацьований та поданий підкомітетом з питань охорони і раціонального використання надр законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підтримки розвитку вітчизняних галузей надрокористування (реєстр №4187), який готується Комітетом на повторне перше читання. Після обговорення законопроект було затверджено у новій редакції з урахуванням правок, проголосованих під час засідання Комітету.

За результатами розгляду законопроектів про здійснення іноземних інвестицій у суб'єкти господарювання, що мають стратегічне значення для національної безпеки України (реєстр. №5011), а також про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо позбавлення Кабінету Міністрів України невластивих повноважень (реєстр. №5052), внесених Кабінетом Міністрів України, Комітетом прийнято рішення про їх прийняття за основу.

Також, Комітет доручив голові підкомітету з питань охорони і раціонального використання водних ресурсів та державного моніторингу навколишнього природного середовища, народному депутату України Прощуку Е.П. підготувати для розгляду на наступних засіданнях Комітету доопрацьовані для подання на повторне перше читання законопроекти про запобігання, зменшення та контроль промислового забруднення (реєстр. №4167), а також про державний екологічний контроль (реєстр.№ 3091).

Переглянути матеріали до засідання

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку