Засідання Комітету № 80 від 12.05.2021

Опубліковано 12 травня 2021, о 16:41

 Комітет 

12 травня 2021 р. у режимі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Зокрема, Комітетом було розглянуто законопроекти: про державний екологічний контроль (реєстр. №3091, доопрацьований), поданий народними депутатами України Маріковським О.В., Бондаренком О.В., Прощуком Е.П., Криворучкіною О.В., Овчинниковою Ю.Ю., Василенко Л.В., Матусевичем О.Б., Задорожним А.В., Якименком П.В., Лабунською А.В.; та про запобігання, зменшення та контроль забруднення, що виникає в результаті промислової діяльності (реєстр. №4167, доопрацьований), поданий народними депутатами України Бондаренком О.В., Маріковським О.В. Прощуком Е.П., Криворучкіною О.В., Овчинниковою Ю.Ю., Кривошеєвим І.С., Задорожним А.В., Бакунцем П.А., Василенко Л.В., Матусевичем О.Б., Фельдманом О.Б. За результатами розгляду Комітет підтримав їх прийняття за основу.

Також Комітет заслухав інформацію щодо складної екологічної ситуації на Домбровському кар’єрі, що розташований у місті Калуш Івано-Франківської області та доручив Голові Комітету звернутися з листом до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України з пропозиціями щодо персонального складу міжвідомчої комісії для вирішення питання нормалізації ситуації у Калуському гірничо-промисловому районі та місця проведення її засідання.

Переглянути матеріали до засідання

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку