Засідання Комітету № 117 від 14.03.2022

Опубліковано 14 березня 2022, о 18:57

 Комітет 

14 березня 2022 р. у форматі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Комітет розглянув законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності у сфері довкілля та щодо цивільного захисту на період дії воєнного стану (реєстр. № 7144), внесений народними депутатами України Бондаренком О.В. та іншими народними депутатами України.

Метою законопроекту визначено здійснення природоохоронних заходів, забезпечення прав суб’єктів господарювання у сфері користування надрами (крім нафти і газу), забезпечення обороноздатності держави, та з метою врегулювання та спрощення проведення відновлювальних робіт з ліквідації наслідків збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану та у відбудовний період після закінчення воєнних дій.

В обговоренні законопроекту взяли участь народні депутати України – Голова Комітету Бондаренко О.В., заступники Голови Комітету Криворучкіна О.В. і Маріковський О.В., голова підкомітету Овчинникова Ю.Ю., члени Комітету Лабунська А.В., Матусевич О.Б., в о. Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Стрілець Р.О., керівники центральних органів виконавчої влади.

За результатами розгляду та всебічного обговорення Комітет ухвалив висновок та прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами його розгляду прийняти за основу і в цілому в редакції Комітету з техніко-юридичними та редакційними правками.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку