Відповідно до плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, затвердженого рішенням Комітету від 15 липня 2020 року № 41/8, планується проведення засідання круглого столу щодо найкращих практик утилізації відходів промисловості.

На засіданні планується обговорення питань актуального стану поводження з відходами промисловості в Україні (проблема розміщення та накопичення), переробки відвалів відходів різних виробництв, використання відходів у різних сферах та діяльності (інфраструктура, будівництво) та про можливості експорту та імпорту сировини з відходів промисловості.

До участі запрошуються народні депутати України, представники органів виконавчої влади, міжнародних та громадських організацій.

Засідання круглого столу відбудеться 12 листопада 2020 року об 11:00 год. у режимі відеоконференції. Кількість учасників обмежена технічними можливостями програмного забезпечення.

Згідно з рішенням Комітету від 30 вересня 2020 року відповідальними за підготовку та проведення зазначеного круглого столу визначено заступника голови Комітету, народного депутата України Маріковського О.В. (тел. (044) 255-24-97, (044) 255-38-44, ел. пошта: marikovskyy@rada.gov.ua).

Реєстрацію учасників круглого столу відкрито у заступника голови Комітету, народного депутата України Маріковського О.В. за посиланням:

https://forms.gle/RURAfurcgR3ntDGr5

Також реєстрацію та приймання матеріалів проводить головний консультант секретаріату Комітету Ярмоленко О.В. (тел. (044) 255-22-86, ел. пошта yarmolenko@rada.gov.ua).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку