ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(режим відеоконференції)

 

19.01.2022 року о 10.30 год.

 

 

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним

 

1.

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проходження служби цивільного захисту

(реєстр. № 6230 від 28.10.2021), внесений Кабінетом Міністрів України.

 

2.

Проект Постанови про проведення VI Міжнародної спільної конференції Європейської організації вищих органів аудиту та Арабської організації вищих органів аудиту «Дослідження вищими органами аудиту ефективності політики боротьби зі зміною клімату та її наслідками» у травні 2022 року в м. Києві

(реєстр. № 6344 від 24.11.2021), внесений народним депутатом України Стефанчуком Р.О.

 

 

 

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

 

3.

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення земельного законодавства

(реєстр. № 6079 від 22.09.2021), внесений народними депутатами України Масловим Д.В., Бондаренком О.В., Кривошеєвим І.С., Прощуком Е.П., та іншими народними депутатами України.

 

4.

Проект Закону про внесення змін до статті 29 Бюджетного кодексу України (щодо посилення соціального захисту громадян, які проживають на територіях зон спостереження атомних електростанцій)

(реєстр. № 6356 від 29.11.2021),  внесений народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Крульком І.І., Цимбалюком М.М. та іншими народними депутатами України.

 

 

Питання до розгляду

 

5.

Про проект Звіту про роботу Комітету з питань екологічної політики та природокористування за період шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2021 року – січень 2022 року).

 

6.

Про проект Плану роботи Комітету з питань екологічної політики та природокористування на період сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

7.

Про пропозиції до проекту порядку денного наступної – сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (1 лютого – 22 липня 2022 року).

 

8.

Про лист Рахункової палати щодо Звіту про результати аудиту ефективності виконання повноважень органами виконавчої влади в частині контролю за повнотою нарахування та своєчасністю надходжень до державного бюджету рентної плати за спеціальне використання води.

 

9.

Про лист Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки щодо пропозиції визначити Комітет з питань екологічної політики та природокористування головним з підготовки та попереднього розгляду законопроектів №№ 5609, 5609-1.

 

10.

Про лист народного депутата України Василенко Л.В. про стан виконання рекомендацій круглого столу на тему: «Чи готова Україна до зміни клімату: роль парламенту», схвалених Рішенням Комітету від 04.11.2020 № 51/9.

 

11.

Інформація про стан опрацювання законопроектів, зазначених   заступником голови Комітету Маріковським О.В. на засіданні Комітету у грудні 2021 р.

 

12.

Про лист Державного агентства України з управління зоною відчуження щодо складу колегії.

 

13.

Про лист народного депутата України Овчинникової Ю.Ю. з приводу  звернення ГО «Українська природоохоронна група» щодо трактування Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру пункту 24 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України.

 

14.

Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

 

 

Переглянути матеріали до засідання

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку