Проект станом на 15.04.2022

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(режим відеоконференції)


19.04.2022 року

 

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним

1.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення повноважень суб’єктів забезпечення цивільного захисту та імплементації норм міжнародного гуманітарного права у сфері цивільного захисту (реєстр. №  7255).

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

2.

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за злочини в умовах воєнного або надзвичайного стану  (реєстр. № 7212)

та

проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні порушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу, зокрема в умовах воєнного або надзвичайного стану (реєстр.  № 7212-1).

3.

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пестициди та агрохімікати" щодо деяких питань ввезення на митну територію України та застосування пестицидів і агрохімікатів (реєстр. № 7218).

Питання до розгляду

4.

Щодо екологічної загрози компонентам навколишнього природного середовища та сільськогосподарському виробництву в Україні від мінування природних та агроландшафтів.

5.

Про наміри приєднання державних спеціалізованих підприємств "Чорнобильська АЕС" (ЧАЕС) та "Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами" (ЦППРВ) до ДП "НАЕК "Енергоатом".

6.

Щодо проведення виїзного засідання Комітету до зони відчуження та ДСП "Чорнобильська АЕС".

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку