ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(режим відеоконференції)

 

 06.07.2022 року о 12:00

 

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним

1.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання та обігу піротехнічних виробів

(реєстр. № 7438 від 06.06.2022), поданий народними депутатами України Овчинниковою Ю.Ю., Криворучкіною О.В., Бондаренком О.В., Фельдманом О.Б. та іншими народними депутатами України.

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

2.

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення тиші в населених пунктах і громадських місцях та за використання піротехнічних засобів у період дії воєнного стану

(реєстр. № 7446 від 08.06.2022), поданий народними депутатами України Фединою С.Р., Фріз І.В., Ар'євим В.І. та іншими народними депутатами України

та

проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних виробів

(реєстр. № 7446-1 від 21.06.2022), поданий народними депутатами України Овчинниковою Ю.Ю., Бондаренком О.В., Криворучкіною О.В., Мандзієм С.В., Василенко Л.В., Матусевичем О.Б., Шаховим С.В., Прощуком Е.П., Фельдманом О.Б. та іншими народними депутатами України.

3.

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо захисту державного кордону України

(реєстр. № 7475 від 19.06.2022), поданий народними депутатами України Здебським Ю.В., Ватрасем В.А., Захарченком В.В. та іншими народними депутатами України.

4.

Проект Закону про внесення змін до статті 114-2 Кримінального кодексу України (щодо удосконалення відповідальності за несанкціоноване поширення інформації в умовах воєнного або надзвичайного стану)

(реєстр. № 7455 від 10.06.2022), поданий народними депутатами України Федієнком О.П., Ватрасем В.А., Васильєвим І.С. та іншими народними депутатами України.

5.

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та деяких інших законів України, щодо захисту прав фізичних осіб під час воєнного стану та спрощення обліку робочих місць для осіб з інвалідністю

(реєстр. № 7433 від 03.06.2022), поданий народним депутатом України Гетманцевим Д.О.

Питання для розгляду

6.

Про лист Рахункової палати про результати аудиту ефективності виконання повноважень державними органами щодо повноти нарахування і контролю за сплатою збору за видачу спеціальних дозволів на користування надрами та коштів від продажу таких дозволів.

Переглянути матеріали до засідання

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку