Проект станом на 08.11.2022

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(режим відеоконференції)

 

09.11.2022 року о 10:30

 

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним

1.

Про розгляд пропозицій Президента України до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони».

2.

Проект Постанови про внесення змін до постанов Верховної Ради України «Про затвердження Положення про Національну комісію з радіаційного захисту населення України» та «Про затвердження Голови та складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України»

(реєстр. № 8004 від 06.09.2022), поданий народними депутатами України Копиленком О.Л. та Кривошеєвим І.С.

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

3.

Проект Закону про залучення інвестицій у розвиток галузі рибного господарства

(реєстр. № 8119 від 10.10.2022), поданий народними депутатами України Гайду О.В., Чорноморовим А.О., Шол М.В. та іншими народними депутатами України.

4.

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо врегулювання процедури відновлення будівель і споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій

(реєстр. № 8072 від 23.09.2022), поданий народними депутатами України Плачковою Т.М., Гнатенком В.С., Бурмічем А.П. та Яковенком Є.Г.

5.

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо належного відзначення внеску захисників і захисниць України у забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України

(реєстр. № 8090 від 30.09.2022), поданий народними депутатами України Рудиком С.Я., Батенком Т.І., Дубневичем Я.В. та іншими народними депутатами України.

Питання для розгляду

6.

Щодо Звіту про діяльність Національної комісії з радіаційного захисту населення України у 2021 році.

7.

Про лист народного депутата України Прощука Е.П. до листа Держлісагентства з пропозиціями щодо внесення змін до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

8.

Презентація основних завдань та напрямів діяльності відділу з питань економічного розвитку та фінансової політики Дослідницької служби  Верховної Ради України.

Переглянути матеріали до засідання

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку