Проект станом на 23.03.2023

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

(режим відеоконференції)

 

29.03.2023 року о 15:00

 

 

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним

1.

Проект Закону про внесення змін до деякий законодавчих актів України щодо модернізації державної політики в напрямі досягнення Цілей сталого розвитку та стимулювання впровадження раціональної моделі споживання природних ресурсів і продукції

(реєстр. № 6544 від 24.01.2022), поданий народним депутатом України  Мезенцевою М.С. та  іншими народними депутатами України.

 

2.

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про оцінку впливу на довкілля"

(реєстр. № 8410 від  01.02.2023),  внесений Кабінетом Міністрів України.

 

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

3.

Проект Закону про державний контроль за міжнародними передачами стратегічних товарів

(реєстр. № 8415 від 03.02.2023), поданий народним депутатом України  Завітневичем О.М. та  іншими народними депутатами України.

 

4.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення порядку ввезення, обліку та розподілу гуманітарної допомоги

(реєстр. № 9111 від 16.03.2023), поданий народним депутатом України  Грищуком Р.П. та  іншими народними депутатами України.

 

5.

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення безпеки на залізничному транспорті

(реєстр. № 9066 від 27.02.2023), поданий народним депутатом України  Крейденком В.В.

 

6.

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за втручання в діяльність залізничного транспорту

(реєстр. № 9067 від 28.02.2023), поданий народним депутатом України  Крейденком В.В.

 

7.

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання" та інших законодавчих актів України щодо державної допомоги суб’єктам господарювання

(реєстр. № 5648, доопрацьований від 26.12.2022), поданий народним депутатом України  Наталухою Д.А. та іншими народними депутатами України.

 

 

Питання для розгляду

8.

Про схвалення рекомендацій Комітету щодо питання: «Про звіт Голови Держлісагентства Юрія Болоховця за підсумками роботи у 2022 році,  керівництва Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та керівника Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Лицура І.М. щодо проблемних питань у лісовій галузі та аналізу практики застосування законодавчих актів у цій сфері відповідно до пункту першого частини першої статті 14 Закону України «Про комітети Верховної Ради України».

 

9.

Про інформацію Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Державної екологічної інспекції України щодо проведення  кадрової політики Державної екологічної інспекції України, зокрема в Держекоінспекції у Закарпатській області.

 

 

 

Матеріали до засідання

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку