Проект станом на 10.08.2023

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування (режим відеоконференції)

16.08.2023 року о 11:00

Питання для розгляду

 

1.

План роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

2.

Пропозиції Комітету з питань екологічної політики та природокористування до проекту порядку денного десятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

 

3.

Про заслуховування центральних органів виконавчої влади – учасників експериментального проекту «Будівництво Каховського гідровузла на р. Дніпро. Відбудова після руйнування Каховської ГЕС та забезпечення сталої роботи Дніпровської ГЕС у період відбудови».

 

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

 

4.

Проект Закону Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо удосконалення адміністративної відповідальності за керування або експлуатацію транспортних засобів із перевищенням допустимого рівня шуму

(реєстр. № 9564 від 04.08.2023), який вніс народний депутат України Арахамія Д.Г. та інші народні депутати України.

 

5.

Проект Закону Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України" щодо вдосконалення порядку отримання, декларування та поводження з вогнепальною зброєю

(реєстр. № 9538 від 28.07.2023), внесений Кабінетом Міністрів України.

 

 

Матеріали до засідання.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку