Порядок денний засідання 18.04.2011

18 квітня 2011, 14:30

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 15.00)

 

18 квітня

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо визначення Державного агентства екологічних інвестицій головним розпорядником коштів) (р.№8273, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функцій прокуратури (р.№8208, н.д. В.Стретович).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення принципу провадження господарської діяльності суб'єктами приватного права без застосування печаток (р.№8215, КМУ).

Проект Закону про денонсацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та 4 Хмельницької АЕС (р.№8227, н.д. В.Кириленко).

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України, Урядом Російської Федерації та Урядом Словацької Республіки про перевезення ядерних матеріалів між Російською Федерацією і Словацькою Республікою через територію України (р.№0205, КМУ).

Проект Закону про Раду міністрів Автономної Республіки Крим (р.№8191, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування питань соціального захисту населення, яке проживає на території зони спостереження (р.№6713, н.д. М.Мартиненко).

 

Інші питання:

 

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту використання коштів державного бюджету на протипожежний захист у Вінницькій та Хмельницькій областях.

Про лист Рахункової палати України щодо аналізу стану виконання рекомендацій Міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду "Укриття".

Про пропозиції щодо Основних напрямів бюджетної політики на 
2012 рік.