Порядок денний засідання Комітету на 05.10.2011

04 жовтня 2011, 17:30

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

5 жовтня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про захист тварин від жорстокого поводження (р.№8423, н.д. О.Доній).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за накидання сміття) (р.№9131, н.д. В.Кириленко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стандартизації та обов'язкової сертифікації (р.№7064, н.д. Н.Королевська).

 Проект Закону про внесення змін до розділу VІI "Прикінцеві положення" Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо соціального захисту громадян) (р.№8779, н.д. А.Семинога та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо відновлення конституційних гарантій соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та деяких інших осіб) (р.№8738, н.д. Ю.Кармазін).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення процедури розмежування земель державної та комунальної власності (р.№9104, КМУ).

Проект Закону про Державну програму економічного і соціального розвитку України на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013 і 2014 роки (р.№9159, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо запровадження європейських стандартів у кримінальній юстиції) (р.№9165, н.д. А.Яценюк та ін.).

Проект Закону про денонсацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької АЕС (р.№9064, н.д. В.Кириленко).

 

Інші питання:

 

Про лист Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо недоцільності розроблення окремого проекту Загальнодержавної програми ведення сільськогосподарського виробництва на радіаційно забруднених територіях.