Представники Комітету долучилися до роботи круглого столу «Лісова політика України: першочергові завдання» у Національному університеті біоресурсів та природокористування

11 вересня 2019, 16:30

У Національному університеті біоресурсів та природокористування 11 вересня 2019 року відбувся круглий стіл «Лісова політика України: першочергові завдання».
Захід організовано Державним агентством лісових ресурсів України за сприяння німецько-українського агрополітичного діалогу та Товариства лісівників України. У рамках заходу обговорювалися законодавчі проблеми лісового та мисливського господарства, які потребують негайного вирішення.
У заході взяли участь народний депутат України – член Комітету Прощук Е.П., представники секретаріату Комітету, народні депутати України,  представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державного агентства лісових ресурсів України, провідні міжнародні та вітчизняні експерти лісової та мисливської галузі та інші.
За результатами круглого столу вирішено створити робочу групу по доопрацюванню проектів законів, розміщених на сайті Товариства лісівників України.