Привітання Комітету з Днем працівника природно-заповідної справи

Комітет
07 липня 2022, 09:38

7 липня, відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2009 № 629, визначено днем професійного свята працівників сфери формування та забезпечення функціонування національної мережі територій і об'єктів природно-заповідного фонду та системи міжнародних природоохоронних територій – Днем працівника природно-заповідної справи.

Збереження біологічного та ландшафтного різноманіття, розвиток природно-заповідної справи є одним з пріоритетів державної політики у сфері економічного та соціального розвитку України. 

Робота працівника природно-заповідної справи є безперервною, це живий ланцюг від якого залежить екологічна безпека Землі. І сьогодні, ми дякуємо всім працівникам природно-заповідного фонду та всім, хто дотичний до природно-заповідної справи за вагомий внесок у збереженні біологічного і ландшафтного різноманіття, збереженні територій та об’єктів у цей надскладний час.

Головне завжди пам’ятати, що від усіх нас залежить доля української землі і ми зобов’язані зберегти її для передачі наступним поколінням.