10 листопада 2022 року відбудуться слухання у Комітеті на тему: «Вплив воєнних дій на довкілля в Україні та його відновлення до природного стану»

Комітет
08 листопада 2022, 14:46

До участі запрошуються народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, міжнародних та громадських організацій.

Відповідно до Плану роботи Комітету слухання відбудуться 10 листопада 2022 року о 11:00 у режимі відеоконференції. Кількість учасників обмежена технічними можливостями програмного забезпечення. Мови заходу – українська, англійська.

Відповідальними за проведення цього заходу Комітет визначив Голову Комітету, народного депутата України Бондаренка О.В. і голову підкомітету з питань лісових ресурсів, біорізноманіття, природних ландшафтів, об‘єктів природно-заповідного фонду та з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу, народного депутата України Овчинникову Ю.Ю.

Інформацію на тему слухань у Комітеті можна надсилати на електронні адреси: ovchynnykova@rada.gov.ua, prilipko@rada.gov.ua.


Матеріали до слухань у Комітеті