22 червня 2023 р. відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Комітет
22 червня 2023, 16:50

 

22 червня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування. У засіданні, зокрема, взяли участь народні депутати України, працівники секретаріату, керівники та представники Міндовкілля та громадських організацій.

Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув підготовлений до другого читання проект Закону про внесення змін до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (реєстр. № 8410).

До законопроекту для підготовки його до другого читання у термін, визначений положеннями частини другої статті 116 Регламенту Верховної Ради України, внесено 158 пропозицій та поправок, що надійшли від народних депутатів України, які розглянуті на засіданні. На засіданні Комітету були також розглянуті пропозиції підкомітету з питань охорони і раціонального використання водних ресурсів та державного моніторингу навколишнього природного середовища щодо остаточної редакції статей законопроекту.

З урахуванням обговорення під час засідання, Комітетом рекомендовано прийняти законопроект у другому читанні та в цілому як Закон.