Рішення № 11/10 про лист народного депутата України Колихаєва І.В. щодо включення до порядку денного питання про вивчення викладених у зверненні трудового колективу державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» фактів, щодо захоплення державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб»

Опубліковано 05 листопада 2019, о 22:36

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

 

 

від 05 листопада 2019 р.                                         11/10

 

Про лист народного депутата України

Колихаєва І.В.

 

Комітет з питань екологічної політики та природокористування розглянув лист народного депутата України Колихаєва Ігоря Вікторовича (додається) з проханням щодо вивчення викладених у зверненні трудового колективу державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» фактів та обґрунтованості видання наказу Державного агентства рибного господарства України від 09.10.2019 № 431 «Про припинення державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб».

За результатами обговорення, Комітет  в и р і ш и в:

1. Інформацію, викладену у листі народного депутата України Колихаєва Ігоря Вікторовича, взяти до відома.

2. Звернутися до Кабінету Міністрів України з рекомендацією щодо створення міжвідомчої робочої групи з питань реформування рибного господарства (далі – робоча група). У разі створення робочої групи Комітет з питань екологічної політики та природокористування надасть кандидатури членів Комітету для участі у робочій групі.

3. Винести на розгляд робочої групи питання щодо фактів, викладених у зверненні трудового колективу державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» та обґрунтованості видання наказу Державного агентства рибного господарства України від 09.10.2019 № 431 «Про припинення державної установи «Новокаховський рибоводний завод частикових риб».

4. Рішення направити Кабінету Міністрів України та народному депутату України Колихаєву Ігорю Вікторовичу.

 

Голова Комітету                                                               О. БОНДАРЕНКО

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку