Засідання Комітету № 76 від 12.07.2018 (протокол засідання)

Опубліковано 27 червня 2018, о 23:40
 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

 (вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

12 липня

ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет  визначено  головним:

Проект Закону про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2030 року (р.№8328, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону) (р.№6749, друге читання).

Проект Закону про державне регулювання у сфері мийних засобів
(р.№
8138, н.д. Балицький Є.).

Проект Закону про державне регулювання у сфері поводження із мийними засобами (р.№8138-1, н.д. Недава О.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питної води та питного водопостачання (р.№8347, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання відносин, які стосуються підготовки собак до полювання (р.№8256, н.д. Каплін С. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо соціального захисту постраждалих осіб) (р.№8308, н.д. Марченко О. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня соціального захисту постраждалих осіб (р.№8308-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.).

 

ІІ.Законопроети, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" (р.№8464,  н.д. Богомолець О. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки використання ядерної енергії (р.№7471-д, н.д  Домбровський О. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у сфері використання ядерної енергії (р.№5550-д, н.д. Домбровський О. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про військово-цивільні адміністрації" (щодо погодження надання надр у користування) (р.№8540, н.д. С.Шахов).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення кримінальної відповідальності за порушення вимог охорони та використання пасовищ і сінокосів (р.№8523, н.д. В.Кривохатько).

 

Інші питання:

Про звернення Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» щодо повідомлень у засобах масової інформації стосовно високого рівня забруднення радіонуклідами продуктів харчування на територіях, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської

катастрофи, та необхідності затвердження оновленого складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

План роботи Комітету на період дев’ятої сесії

Пропозиції Комітету до проекту порядку денного дев’ятої сесії

Звіт про роботу Комітету за період восьмої сесії.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку