Засідання Комітету № 9 від 30.10.2019 (протокол + аудіозапис + рішення)

Опубліковано 26 жовтня 2019, о 16:33
 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

__________________________________________________

(вул.Шовковична,4, кімн. 306, о 14.30)

30 жовтня

*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет  визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2030 року" (р.№2157, н.д. М.Бабенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які стосуються підготовки собак мисливських порід до полювання, а також регулювання чисельності деяких видів диких тварин (р.№2232, н.д. О.Качура).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни та флори згідно міжнародних угод) (р.№0870, друге читання).

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (р.№2194, н.д. М.Заблоцький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення природоохоронного режиму використання земель сільськогосподарського призначення у процесі запровадження обігу земель) (р.№2178-5, н.д. С.Шахов та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 252 Податкового кодексу України щодо упорядкування розміру ставки рентної плати за користування надрами для видобування бурштину (р.№2241, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо розподілу рентної плати за користування надрами для видобування бурштину (р.№2242, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства в сфері поводження з тваринами (р.№2246, н.д.А.Яценко).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за діяння, наслідком яких є ведення надзвичайного стану, спричинення техногенної катастрофи, зупинення теплопостачання, водопостачання, електропостачання, вивезення відходів (р.№2263, н.д. Г.Третьякова та ін.).


Інші питання:

Затвердження Плану роботи Комітету на період другої сесії.

Про проект рішення про рекомендації круглого столу на тему: "Реформування екологічного менеджменту та визначення напрямів розвитку наукових досліджень".

Про лист Державної аудиторської служби України щодо проведення аудиту діяльності Міністерства екології та природних ресурсів України та центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра екології та природних ресурсів України.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку