Засідання Комітету № 34 від 10.06.2020 у режимі відеоконференції (+ протокол + аудіозапис + рішення)

Опубліковано 10 червня 2020, о 10:50

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

_________________________

(у режимі відеоконференції, о 10.30)

10 червня 2020

*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

І. Законопроекти з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) (р.№3438, н.д. О.Бондаренко та ін.).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про медіа в Україні (р.№2693-2, н.д. Княжицький М. та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства стосовно ведення господарської діяльності (р.№3501, н.д. С.Тарута та ін.).

Проект Постанови про невідкладну розробку та ухвалення комплексної державної програми підвищення рівня життя мешканців сільських територій (р.№3549, н.д. І.Колихаєв).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення (р.№3508, н.д. Є. Пивоваров та ін.).

Інші питання:

Про лист народного депутата України Якименка П.В. щодо визначення дати проведення круглого столу на тему: "Чи готова Україна до зміни клімату: роль Парламенту".

Про звернення Харківської обласної державної адміністрації щодо сприяння внесенню змін до Державного бюджету України на 2020 рік у частині збільшення видатків Держводагентству.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку