5 вересня 2019 року голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко та народний депутат України - член Комітету Анжеліка Лабунська, з нагоди Дня екологічних знань, взяли участь в урочистих зборах трудового колективу Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, на яких обговорювалися завдання, що стоять перед Академією в науково–освітній діяльності на шляху екологізації освіти і, власне, поліпшенню екологічної сфери.
У своєму виступі Олег Бондаренко наголосив на важливості збереження чистого довкілля для майбутніх поколінь. Відмітив високий професійний рівень науковців та освітян Академії. Висловив сподівання щодо подальшої плідної співпраці Комітету та Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління у різних галузях охорони довкілля, зокрема, СЕО, атмосферне повітря, водні ресурси. Крім того зазначив, що Комітет буде підтримувати всебічну діяльність Академії у напрямку зміцнення довкілля України та екологізації освіти.
В рамках заходу Олег Бондаренко та Анжеліка Лабунська взяли участь у урочистому відкритті Озонового Центру, створеного за підтримки Програми розвитку ООН (проект ПРООН-ГЕФ “Початкова реалізація прискореного вилучення з обігу гідрохлорфторвуглеводів (ГХФВ) у регіоні країн з перехідною економікою (КПЕ)”.
У заході також взяли участь: ректор Олександр Бондар, проректор з науково-педагогічної роботи  Георгій Фінін, проректор з інноваційного та технологічного розвитку Микола Мовчан та трудовий колектив Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, Предстоятель ПЦУ Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній; Голова Державного космічного агентства України Павло Дехтяренко; начальник Національного центру управління та випробувань космічних засобів Володимир Присяжний; екс-міністр екології та природних ресурсів України Сергій Поляков, юні науковці Київського відділення екології Малої Академії наук України з керівником відділення - Володимиром Назаренком, представники ПРОООН, Громадської ради при Мінприроди, наукових та освітніх установ, громадської спільноти та ЗМІ.
Головою Комітету Олегом Бондаренком було зазначено, що лише за консолідованої співпраці громадськості, наукової спільноти, бізнесу будуть здійснені послідовні, обмірковані та рішучі кроки в реформуванні сфери природокористування та охорони довкілля.
Усі виступаючі наголошували на важливості збереження чистого довкілля для майбутніх поколінь. Зазначали, що питання відповідального ставлення до природного середовища на сьогодні стає дедалі актуальнішим в контексті глобалізації екологічних викликів.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

27 березня 2024 15:28
25 березня 2024 17:07
23 березня 2024 09:00
22 березня 2024 13:29
21 березня 2024 11:44
18 березня 2024 14:26
15 березня 2024 15:55
14 березня 2024 17:29
04 березня 2024 17:24
26 лютого 2024 15:35