Засідання Комітету №74 від 05.06.2018 (протокол та аудіозапис)

06 червня 2018, 22:53

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
_____________________________________________________
(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)
 

І. Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення відповідальності власників тварин (р.№7461, н.д. А.Вітко, Д.Лубінець).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо створення території спеціального промислового використання (р.№8268, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективного ведення лісового господарства та посилення охорони лісів (р.№8241, н.д. А.Кіт та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Лісового кодексу України (щодо удосконалення механізму фінансового забезпечення лісової галузі) (р.№8238, н.д. А.Кіт та ін.).
 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо удосконалення механізму фінансового забезпечення лісової галузі) (р.№8239, н.д. А.Кіт та ін.).

Проект Закону про внесення змін до пункту 256.3 статті 256 Податкового кодексу України (щодо фінансового забезпечення лісової галузі) (р.№8240, н.д. А.Кіт та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" (щодо фінансового забезпечення лісової галузі)" 
(р.№8246, н.д. А.Кіт та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування терміну "особа з інвалідністю" та похідних від нього 
(р.№8358, н.д. О.Третьяков та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо пенсійного забезпечення осіб, які працюють у зоні відчуження і зоні безумовного (обов'язкового) відселення (р.№8377, н.д. П.Дзюблик та ін.).
 

Інші питання:

Про лист народного депутата України Єднака О.В. щодо перегляду рішення Комітету стосовно законопроекту (р.№7267) "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження ідентифікації та реєстрації тварин з метою посилення відповідального поводження з ними".

Про лист народних депутатів України Єднака О. В. і Гопко Г. М. щодо заслуховування на засіданні Комітету т.в.о. Голови Держгеонадр Кирилюка О. В. стосовно видачі спеціальних дозволів на користування надрами для видобування літію.

Про лист народного депутата України Єднака О.В. щодо неналежного забезпечення розробки нормативно-правових актів, передбачених нещодавно прийнятими законами, зокрема Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно з рамковою конвенцією про охорону та сталий розвиток Карпат», Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі", Законом України "Про оцінку впливу на довкілля".