Засідання Комітету № 90 від 12.03.2019 (протокол + рішення)

15 березня 2019, 21:49

 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
____________________________________________________
 (вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)
12 березня 2019

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження Єдиної інформаційної системи у сфері обігу деревини (р.№9504, н.д. О.Єднак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо рентної плати за користування надрами (р.№10030-1, н.д. Б.Матківський).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо збільшення доходів місцевих бюджетів шляхом зміни зарахування екологічного податку та рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин) (р.№10039, н.д. О.Вілкул).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зміни коефіцієнтів розподілу рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату для місцевих бюджетів (р.№10074, н.д. А.Вітко).

Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" щодо забезпечення доступності необхідними публічними послугами (р.№10073, н.д. А.Вітко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо гуманітарної допомоги (р.№10038, КМУ).

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління на здійснення її діяльності.