Засідання Комітету № 90 від 12.03.2019 (протокол + рішення)

Опубліковано 15 березня 2019, о 21:49
 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
____________________________________________________
 (вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)
12 березня 2019

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження Єдиної інформаційної системи у сфері обігу деревини (р.№9504, н.д. О.Єднак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо рентної плати за користування надрами (р.№10030-1, н.д. Б.Матківський).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо збільшення доходів місцевих бюджетів шляхом зміни зарахування екологічного податку та рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин) (р.№10039, н.д. О.Вілкул).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зміни коефіцієнтів розподілу рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату для місцевих бюджетів (р.№10074, н.д. А.Вітко).

Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" щодо забезпечення доступності необхідними публічними послугами (р.№10073, н.д. А.Вітко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо гуманітарної допомоги (р.№10038, КМУ).

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління на здійснення її діяльності.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку