Засідання Комітету №69 від 16.01.2018 (протокол, аудіозапис та рішення)

Опубліковано 12 січня 2018, о 22:36
 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
_____________________________________________________


І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив ЄС у сфері охорони тваринного та рослинного світу) (р.№6598, доопрацьований, н.д. П.Дзюблик та ін.).
читати рішення

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності державного управління у сфері охорони рослинного світу (р.№7324, н.д. Ю.Бублик).
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення додаткових гарантій збереження лісів (р.№7229, н.д. І.Луценко та ін.).
Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону) (р.№6749, н.д. І.Подоляк та ін.).
розгляд перенесено

Проект Закону  про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного контролю за використанням і охороною надр та посилення відповідальності за незаконне видобування, використання та незаконні операції з корисними копалинами місцевого та загальнодержавного значення (р.№7298, н.д. П.Дзюблик та ін.).
Проект Закону про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України щодо врегулювання питання виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без установлення інвалідності осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту (р.№7340, КМУ).
ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет не є головним:

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Хорватія про співробітництво у сфері запобігання катастрофам та ліквідації їх наслідків (р.№0173, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції" (р.№7409, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок рентної плати за спеціальне використання води (р.№7347,  н.д. І.Рибак)
розгляд перенесено

Інші питання:

Звіт про роботу Комітету за сьому сесію  (вересень 2017 року – січень 2018 року).
читати рішення      читати додаток до рішення

План роботи Комітету на восьму сесію (лютий – липень 2018 року).
читати рішення      читати додаток до рішення

Пропозиції Комітету до проекту порядку денного восьмої сесії  (лютий – липень 2018 року).
читати рішення      читати додаток до рішення

Про пропозицію міжвідомчої робочої групи щодо розробки проекту Концепції Загальнодержавної програми поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами.
читати рішення

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету спрямованих на розвиток та функціонування системи протипаводкового захисту.
читати рішення
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку