Засідання Комітету №70 від 13.03.2018 (протокол, аудіозапис та рішення)

12 березня 2018, 09:59

 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

 

13 березня 2018


*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону) (р.№6749, н.д.  Подоляк І.І. та ін.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони мисливської фауни та посилення боротьби з браконьєрством) (р.№7108, доопрацьований, н.д. Рибак І.П.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення боротьби з порушниками правил полювання, рибальства та лісокористування) (р.№7464, н.д. Дзюблик П.В., Рибак І.П.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до Водного кодексу України щодо використання води для забезпечення режиму територій територій та об'єктів природно-заповідного фонду (р.№7498, н.д. Балицький Є.В. та ін.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо забезпечення безоплатними лікарськими засобами) (р.№7333, н.д. Міщенко С.Г.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо забезпечення лікування постраждалих громадян) (р.№7333-1, н.д. Тимошенко Ю.В. та ін.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення постраждалих та потерпілих від Чорнобильської катастрофи (р.№7333-2, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013 – 2017 роки" (р.№7221, КМУ).

розгляд перенесено


Проект Закону про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України (щодо удосконалення повноважень територіальних громад, утворених внаслідок добровільного об'єднання, у сфері цивільного захисту) (р.№7224,  доопрацьований, н.д. Барна О.С.)

читати рішення


Проект Закону про Єдину інформаційну систему у сфері обігу деревини (р.№7435, н.д. Єднак О.В. та ін.).

законопроект відкликано авторами


ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:


Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо Єдиної інформаційної системи у сфері обігу деревини (р.№7436, н.д. Єднак О.В.).

законопроект відкликано авторами


Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні (р.№6049-д, н.д. Кулініч О.І. та ін.).

читати рішення

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо моніторингу земельних відносин (р.№7502, н.д.Іщейкін К.Є., Матвієнко А.С.).

читати рішення

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо запровадження європейського досвіду про здійснення державного природоохоронного контролю) (р.№8026, н.д.  Дирів А.Б. та ін.).
читати рішення

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів (р.№6439-д, н.д. Власенко С.В. та ін).
читати рішення

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку морегосподарського комплексу (р.№7385, н.д. Козир Б.Ю. та ін.).
читати рішення


Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок рентної плати за спеціальне використання води (р.№7347, н.д. Рибак І.П.).

законопроект відкликано авторами


Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Болгарія про співробітництво в разі виникнення катастроф (р.№0174, КМУ).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до деяких законів України з окремих питань діяльності Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції (р.№7470, КМУ).

читати рішення


Проект Закону про стратегічні резерви (р.№7543н.д. Демчак Р.Є. та ін.).

читати рішення

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо інвестиційної привабливості будівництва об'єктів відновлювальної енергетики) (р.№8015, н.д. Андрієвський Д.Й. та ін.).

читати рішення


Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки використання ядерної енергії (р.№7471, КМУ).

читати рішення


 

Інші питання:


Про підготовку до проведення виїзного засідання Комітету у зону відчуження.

читати рішення


Щодо проведення засідання круглого столу на тему: "Екологічні аспекти розвитку гідроенергетики в Україні".

читати рішення


Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

читати рішення