Засідання Комітету № 15 від 26.11.2019 (+ протокол + рішення + аудіозапис)

Опубліковано 25 листопада 2019, о 08:52

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

__________________________________________________

(вул.Шовковична,4, кімн. 306, о 11.00)

26 листопада 2019 р.

 

*ЧИТАТИ ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ     *СЛУХАТИ АУДІОЗАПИС ЗАСІДАННЯ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

 

Комітет є головним по законопроектах

 

1.     

Рішення № 15/1 про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив ЄС у сфері охорони тваринного та рослинного світу)

(реєстр. № 2351 від 30.10.2019), внесений народними депутатами  України Маріковським О.В., Овчинниковою Ю.Ю.,
Бондаренком О.В. та іншими народними депутатами України

 

Законопроекти, до яких Комітет має надати свої пропозиції

2.     

Рішення № 15/2 пророект Закону про національну інфраструктуру геопросторових даних

(реєстр. № 2370 від 01.11.2019), внесений Кабінетом Міністрів України

 

3.     

Рішення № 15/3 про проект Закону про українську жестову мову

(реєстр. № 2340 від 29.10.2019), внесений народним депутатом України Борзовою І.Н.

 

4.     

Рішення № 15/4 про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері доступу до інформації щодо вдосконалення їх окремих положень

(реєстр. № 2381 від 05.11.2019), внесений народним депутатом України Василевською-Смаглюк О.М.

 

5.     

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій

(реєстр. № 2380 від 05.11.2019), внесений народним депутатом України Василевською-Смаглюк О.М.

 

 

Питання для розгляду

 

6.     

Рішення № 15/6 про пропозиції Національної академії наук України та Товариства ветеранів – інвалідів ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління та Ради представників вищих навчальних закладів України щодо голови Національної комісії з радіаційного захисту населення України та персонального складу НКРЗУ.

 

7.     

Рішення № 15/7 про проект проект рішення Комітету, поданий першим заступником голови Комітету – народним депутатом України Івахівим С.П., щодо питання обміління Шацьких озер.

 

8.     

Рішення № 15/8 про лист віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Д. Кулеби стосовно пропозиції Уряду до проекту спільної парламентсько-урядової Дорожньої карти євроінтеграційних законопроектів.

 

9.     

Рішення № 15/9 про лист народного депутата України Овчинникової Ю.Ю. щодо створення робочих груп для опрацювання наступних законопроектів: «Про території Смарагдової мережі»; «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гуманізації відношення до тварин у розважальній діяльності)» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження ідентифікації та реєстрації тварин з метою посилення відповідального поводження з ними)».

 

10.  

Рішення № 15/10 про лист народного депутата України Василенко Л.В. щодо включення до складу підкомітетів та робочих груп.

 

11.  

Рішення № 15/11 щодо питання попереднього розгляду та доцільності включення до порядку денного другої сесії дев’ятого скликання Верховної Ради України законопроектів.

 

12.  

Про звернення народного депутата України Костюка Д.С. та звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради щодо екологічного стану басейну річок Хомора та Случ.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку